COACHING & NYA KUNSKAPER
FÖR DIG SOM VILL BYTA CHEF

Jobbsökarskolan - ny kvällskurs våren 2019

Jobbsökarskolan startade våren 2018 som en kvällskurs på Folkuniversitetet i Göteborg med deltagare 50+ som ville bli uppdaterade i hur de söker ett nytt arbete i vuxen ålder. Alla som deltog i kursen hade jobb, men ville gå vidare i sin karriär efter många år på samma arbetsplats. Kursen gör nystart varje termin och omfattar undervisning, diskussion, cv-granskning, intervjuträning samt konkreta tips för  spontansökningar och Linkedin.
Pris 2850 kr vilket omfattar 6 gruppträffar (kvällstid)) och 90 minuter individuell coaching. Kontakta Folkuniversitetet för mer information.
 

CV-jouren. Granskning &  förbättringsförslag

Spontanansökan på gång? Drömjobbet utannonserat? Vi kollar i förväg din cv & ditt personligt brev,  så du ger bästa möjliuga intryck och därmed ökar dina chanser till att komma på intervju - och kanske få jobbet.
Pris 500 kr.

Coaching & professionella råd

En insats där du har personliga samtal med en professionell jobbcoach. Live i Göteborg eller via mail & video, om du bor någon annanstans. Vi pratar om din situation på arbetsmarknaden för att finna nya möjligheter. CV-granskning, förbättrat personligt brev samt tips & råd för Linkedin, spontansökningar och rekryteringsmässor. Pris: 400 kr/timme.
Jobbcoachpaket 5 timmar 1500 kr.

Bli en proffsigare jobbsökare

Väljer du att gå Jobbsökarskolans kurs på Folkuniversitetet - eller som privatist - ingår ett studiematerial med fakta, instuderingsfrågor och hemuppgifter. I samtal med coachen får du råd och tips som handlar om din egen situation på arbetsmarknaden.
 

Vad vill arbetsgivarna veta om dig?

En av Jobbsökarskolans minikurser har Anställningsintervju som tema. Arbetsgivarens 25 vanligaste frågorna -  samt tips på hur du ska förbereda svaren i förtid. Vi erbjuder även intervjuträning.

Kontakt & information

Jobbsökarskolan drivs av Peter Mannerfelt i Göteborg. Han är jobbcoach och utbildad arbetsförmedlare - samt mentor på Nyföretagscentrum i Härryda kommun.
Under 2019 utkommer en ny reportagebok .
       
Företaget betalar FA-skatt och är momsregistrerat. Betalning från deltagare görs via swish ellet mot faktura.

info(at)jobbsokarskolan.se
SMS 0705 35 34 32

Nytt webbmagasin!

I april 2019 utkom det första numret med inspiration och praktiska tips till 50-plussare som på eget initiativ vill gå vidare i karriären. Läs magasinet via www.bytchef.se - Känner du någon 50- eller 60-talist som redan har tagit steget? Vi vill höra deras berättelse! Tipsa oss gärna.